Afspraak maken

Gebruik onderstaand formulier voor vragen of om een afspraak te plannen (geen wachtlijst)

  Een consult duurt 1 uur en kost €75. Deze vindt plaats in mijn praktijk in Asten. Betaling is achteraf via een factuur. 

  Mocht je niet in de gelegenheid zijn om naar mijn praktijk in Asten te komen, een online EFT consult is ook mogelijk.

  Leef. EFT
  Eefje van der Zanden
  Beatrixlaan 26
  5721 LZ Asten
  Noord-Brabant

  info@leef-eft.nl
  06-24696939
  KVK 56721218

  Wat kan ik verwachten?

  EFT doe je zittend en gekleed. Tijdens onze eerste afspraak bekijken we je situatie en hulpvraag en daarna ga je ook direct EFT ervaren. Het is niet nodig heel je verhaal (weer) opnieuw te vertellen, EFT is namelijk geen praattherapie. Ik werk met de 5 biologische natuurwetten van dr. Hamer en geef je tijdens de behandelingen meer uitleg over de oorzaak van jouw klacht(en). 

  Hoeveel consulten heb ik nodig?

  Iedereen is anders en geen enkele klacht is hetzelfde. Een traject is altijd maatwerk, helemaal afgestemd op jou. Op voorhand is het niet te zeggen hoeveel consulten je nodig zal hebben. Een enkele traumatische gebeurtenis kan in een paar sessies opgelost zijn, terwijl een diepgewortelde overtuiging meer aanpak nodig heeft. Dit is afhankelijk van de klacht, de oorzaken en hoeveel tijd je bereid bent er zelf aan te werken. Een bijkomend voordeel is dat je deze techniek ook bij jezelf (of bij een ander, zoals je kind) toe kunt passen. Ik geef je alle handvaten mee die je hiervoor nodig hebt om zelf aan de slag te gaan. 

  Afspraak verzetten of afzeggen?

  Geplande afspraken kunnen tot uiterlijk 24 uur vooraf aan het consult kosteloos worden verzet of geannuleerd. Na die tijd wordt de helft van de kosten van een consult in rekening gebracht. 

  Praktijk Leef. EFT